• zdjecie-projektu
  • zdjecie-projektu
  • zdjecie-projektu
  • zdjecie-projektu
  • zdjecie-projektu

Kolorystyka Gdańsk

Niepozorny budynek wybudowany na potrzeby wojska w okolicach garnizonu w Gdańsku potrzebował co najmniej odświeżenia.

Odpowiednio zastosowane kolory podkreśliły jego walory. Budynek nabrał szlachetnego wyrazu.

Rewitalizacja została dostrzeżona i wynagrodzona przez Władze Miasta Gdańska w corocznym konkursie na remont elewacji.

Budynek ziajał III miejsce i Wspólnota Mieszkaniowa dostała nagrodę w wysokości 10 000 zł

  • Status Wdrożony
  • Rok 2010
  • Metraż -
  • Lokalizacja Gdańsk
  • Rodzaj projektu KOLORYSTYKA
  • Autor
Wróć do galerii projektów

Warning: include(../footer.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/users/r/d/rdwww/www.rdarchitekci.pl/projekty/index.php on line 51

Warning: include(../footer.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/users/r/d/rdwww/www.rdarchitekci.pl/projekty/index.php on line 51

Warning: include(): Failed opening '../footer.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /var/www/html/users/r/d/rdwww/www.rdarchitekci.pl/projekty/index.php on line 51